background image
Vad kostar det? Klicka här för prisuppgift!
 

NFM Flytgolv AB


Vi erbjuder produkter och kunnande för högteknologisk golvavjämning. Vi gör det enklare att skapa jämna golv. Våra produkter ger normalt en helt färdig golvyta klar för andra golvbeläggningar. Hos oss får du alltid en rationell teknisk lösning oavsett vilken golvyta du ska belägga. Produkterna är speciellt effektiva vid stegljudsdämpning i s k ljudgolv, installation av golvvärme och renovering och tillbyggnader, t ex vid vindsrenoveringar.

Med vår teknik uppnås flera effektivitetshöjande fördelar. Armeringsjärn behövs ej. Spacklet pumpas ut direkt från pumbil även upp till mycket höga höjder. Det görs snabbt, smidigt och arbetsmiljövänligt. Härdningstiden är snabb. Från utläggningen är golvet beträdbart inom fyra timmar och belastningsbart efter 12 timmar. Tryckhållfastheten och produktens lämplighet är testad och bekräftas av Statens Provnings- och Forskningsinstitut.

Välkommen till oss för mer information! Vi finns representerade i både Danmark och Sverige.

Referenser: byggfolio.se/nfmflytgolvab/oxie

NIVÅPINNAR

Produkten som gör det enkelt kunna föra ut höjden från instrument till en permanent punkt på golvet och som också tillåter en kontrollfunktion på utfört arbete.

NIVCOMP

är en modern underhållsfri tillämpning av traditionell slang avvägningsinstrument. Precisionen i samband med enkel funktion bygger på en fulländad sammansatt produkt och produktionsteknik.

KONTAKT

Kontakta oss genom ett kontakt- formulär...

BESTÄLL

Klicka här för att beställa produkter...

NFM FLYTGOLV AB

Vångavägen 1
238 41 OXIE

Tel: +46 (0)40 46 99 71
Fax: +46 (0)40 46 99 72